Foreningen afholder som regel to årlige weekendarrangementer. Vi søger midler til disse arrangementer hos Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold, og medlemsbetalingen er derfor ganske lille.

Der afholdes også ind imellem uformelle eftermiddagshygge-arrangementer. Er du interesseret i at arrangere en komsammen eller har du andre gode idéer, så skriv til os.

Forældreweekend i marts

I foråret (uge 10) holder vi en forældre-weekend på et vandrehjem et sted i landet. Vi har en oplægsholder lørdag formiddag og eftermiddag. Sidst på eftermiddagen lørdag plejer vi at trave en tur inden den fælles middag og efterfølgende aftenhygge. Søndag formiddag holder vi generalforsamling og slutter af med frokost. Der er god tid og lejlighed til at få snakket med de andre forældre, og det plejer at være rigtigt hyggeligt.

Familieweekend i september

I sensommeren (uge 36) holder vi en familieweekend for vores sjældne børn og deres søskende. Det plejer at være på en campingplads med hytter/campingvogne eller på et feriecenter - men altid et sted med badeland, som de allerfleste af vores børn elsker. Der er god lejlighed til at hygge med børnene og til at få snakket med andre forældre. Mange af børnene - også søskende - har over årene lært hinanden at kende, og har en super weekend sammen. 

Til familieweekenden er der plads til ca. 40 familier. Der er tilmelding efter først-til-mølle og det plejer at gå rigtigt stærkt. Hvis du er interesseret, så hold øje med hvornår invitationen kommer ud og meld jer til så hurtigt som muligt.