Opdatér selv dine medlemsinformationer

Det er vigtigt, at du vedligeholder dine kontaktoplysninger i foreningens medlemsdatabase. Det gælder også din emailadresse, da vi nu kun sender invitationer ud via email.

Vi håber også, at du vil udfylde børnebeskrivelsen for dit barn (motorisk og kommunikativ udvikling osv.). Børnebeskrivelserne giver mulighed for at lære hinanden at kende og finde andre, som har udfordringer, der ligner.

Hvordan opdaterer jeg ?

Du skal først logge på med det nye brugernavn og adgangskode. For at se din profil med dine medlemsoplysninger, skal du herefter klikke på den hvide knap med jeres navn øverst til højre i vinduet. Her er en guide til hvordan du opdaterer.

Hvis du har problemer med at uploade et billede af dit barn, så hjælper vi gerne. Send billedfilen til webmaster.

Under din profil kan du også ændre din adgangskode til noget, som du bedre kan huske.

Jeg har glemt mit brugernavn eller adgangskode - hvad nu ?

Dit brugernavn er altid det samme som den emailadresse du har angivet i medlemsdatabasen. Hvis du ændrer din mailadresse under din profil, så skal du bruge den nye mailadresse næste gang du logger på.

Hvis du har glemt din adgangskode, så kan du få en ny. Aktivér "Log ind" i øverste højre hjørne-vinduet og vælg "Glemt adgangskode" nederst i den dialog, der så kommer frem.